Over mij

In 2007 adopteerde ik mijn eerste buitenlandse hond, Rubio (Spanje), in 2010 volgde Djamo (Portugal), 2017 Wolf (Kroatië) 2020 Chyta en Keeva (Roemenië). Sinds 2018 zijn we actief als opvanggezin voor honden uit Roemenië.

Omdat ik zelf honden opvang en zeer regelmatig angstige honden meemaak, heb ik gemerkt dat honden heel gemakkelijk uit een halsband of een gewoon tuig ontsnappen. De oplossing voor vluchtgedrag is dan ook een anti-ontsnappingstuig. Deze heeft een extra band, zodat honden niet achterwaarts los kunnen komen.

Met deze ervaring ben ik tuigjes gaan maken, die ik inmiddels aan meerdere stichtingen verkoop, maar natuurlijk ook graag aan u.

De tuigjes produceer ik met de hand, waarbij kwaliteit en afwerking centraal staan. Een anti-ontsnappingstuig moet tenslotte goed aansluiten op het lichaam van de hond en moet er bovendien ook nog leuk uitzien.

Naast de effen tuigjes heb ik inmiddels een grote hoeveelheid verschillende sierbandjes om het tuig te pimpen.

Daarnaast verkoop ik ook de Biothane® lijnen voor honden. Deze lijnen zijn zeer slijtvast, makkelijk afneembaar, en nemen geen vocht op.

Het voordeel van Biothane® lijnen is, dat je ze gewoon over de grond kunt laten slepen en dat je de lengte kan kiezen die het best bij de hond past. Vaak gaan honden die normaal altijd in een korte lijn hangen, opeens geen trekgedrag meer vertonen als ze aan een Biothane® lijn van 5 of 10 meter lopen.

Winkelwagen
Scroll naar boven